Paul Potora – Totul despre fesieri și un pic despre antreprenoriat

paul-potora-despre-fesieri-antreprenoriat

Paul Potora este personal trainer, dietetician și founderul celor 2 săli de fitness Core – Personal Training and Nutrition și Core Glutes (dedicată exclusiv femeilor). Când vine vorba de antrenat și dezvoltat fesieri, nu am stat prea mult pe gânduri și știam că cel mai potrivit ar fi să apelez la expertiza lui. Iar el a acceptat invitația mea cu deschidere și entuziasm.

Pentru acest episod vă recomand să aveți ceva de notat la îndemână, pentru ca vor fi multe informații practice. Și vă promit că, în esență, ele sunt mai puțin complicate decât par. Intrăm direct în subiect și discutăm destul de specific despre importanța antrenării fesierilor, tipuri de exerciții, frecvența antrenamentelor, alimentație cu scopul de hipertrofie (aka how to grow that booty), greșeli și, nu în ultimul rând, sfaturi pentru antrenamente accesibile tuturor de oriunde.

În a doua parte a episodului, discutăm despre evoluția lui și cum a ajuns să existe Core. Pentru Paul, totul a început de la “un TRX amărât și un kettlebell” pe care încă le mai are ca și reminder. Dorința de a educa și de a ajuta oamenii să trăiască un stil de viață sănătos se transpune clar în etica de muncă, în modul în care își compune echipa, în mindsetul pe care îl are legat de relația cu clientul, până și în acțiunile și evenimentele pe care le inițiază cu scopul de a da înapoi comunității din care face parte.

Succesul lui a venit prin multă muncă, focus, pasiune și dorința de a învăța încontinuu, iar asta pe mine m-a inspirat până la core. 😉 Ascultați întregul episod mai jos!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *