Sergiu Toth – CrossFit Fundamentals: un sport despre comunitate

sergiu-toth-crossfit-fundamentals

Cu Sergiu m-am întâlnit ultima dată ca să planificăm un episod exact înainte să trecem la starea de urgență. Inițial am hotărât să amânăm episodul până când urma să ieșim din izolare. Care nu știam exact când se va întâmpla. Dar, ce să vezi, ieșim din starea de urgență cu episodul gata de ascultat 😁 Și asta datorita faptului ca Sergiu e open-minded, curios să primească informații noi, să încerce abordări diferite și să se adapteze din mers la situații cu care nu e neapărat familiarizat.

Sergiu Toth este co-founderul sălilor Smart Move CrossFit. Deși în mare parte a timpului este ocupat cu latura administrativă a businessului, Sergiu se preocupă să fie un sprijin constant pentru cei care îi trec pragul sălii cu regularitate și nu se referă la ei ca fiind “clienți”, ci le spune simplu “oamenii noștri”.

În acest episod Sergiu ne prezintă principiile care stau la baza CrossFitului. Discutăm despre cum a descoperit acest sport, cum l-a făcut să se simtă primul antrenament și de ce a ales să practice în continuare și să construiască un business din asta.

Dacă ai nevoie de o inițiere sau pur și simplu o recapitulare, în episodul de mai jos vei afla mai multe despre ce este și ce nu este CrossFitul, cine poate practica acest sport, tipurile de antrenament, beneficiile și impactul lor, care sunt cele mai comune preconcepții, prin ce se deosebește de alte sporturi și, nu în ultimul rând, despre importanța comunității. Enjoy!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *